Lenzen

Contactlenzen kiest u niet zomaar. Laat u adviseren door onze specialist en ontdek de vele voordelen van lenzen.

Lenzen

Contactlenzen zijn ideaal als u geen bril wilt dragen, maar wel goed wilt kunnen zien. Daarnaast zijn lenzen makkelijk te onderhouden, zitten ze comfortabel en zijn ze goed te combineren met een (zonne)bril.

U zult er wellicht niet direct bij stilstaan, maar wist u dat er heel veel verschillende soorten lenzen zijn? Welke lenzen voor u geschikt zijn, hangt af van uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Onze gediplomeerde contactlensspecialist kan u uitstekend helpen bij het nemen van de juiste keuze.

Zachte lenzen

Zachte lenzen staan bekend om hun draagcomfort. Ze laten veel zuurstof door en nemen veel water op. Hierdoor worden ze soepel en duurt het nooit lang voordat u en uw ogen aan de lenzen gewend zijn. Zachte lenzen zijn goedkoop en geschikt voor correctie van hoge sferische of cilindrische afwijkingen. Om voldoende zuurstof bij uw oog te krijgen, moet u de lenzen wel op tijd vervangen. 

Maak een afspraak of kijk binnen voor een oogmeting, controle of advies. Wij zien u graag.

Vormstabiele lenzen

Vormstabiele lenzen zijn de opvolgers van harde lenzen. Het voordeel van vormstabiele ten opzichte van harde lenzen is dat ze zuurstof doorlaten en daardoor comfortabeler zitten. Als een vormstabiele lens goed is aangemeten, zit deze bijna net zo comfortabel als een zachte lens. Vormstabiele lenzen zijn duurder dan zachte lenzen, maar gaan wel veel langer mee.

 

Voordelen Kijk Hans

  • Is een erkende optometrist
  • Geeft altijd persoonlijk advies
  • Levert constant en snel
  • Biedt uitstekende service op maat
  • Is gediplomeerd contactlensspecialist
  • Heeft geavanceerd meetapparatuur
  • Levert kwaliteitsbrillen van topmerken

Bel mij terug

Contactgegevens

Hans Schroten optiek Kijk Hans Beekstraat 32 Elburg 0525 68 13 01 optiek@kijkhans.nl

Routebeschrijving

maps
© Copyright Kijk Hans 2023 Sitemap Algemene voorwaarden Privacyverklaring
totop