Team

Ons team helpt u graag bij uw keuze voor een andere bril of nieuwe contactlenzen. Onze deskundige en enthousiaste oogspecialisten hebben passie voor hun vak. Dat ziet u meteen.
 
Hans Schroten
Hans Schroten
Hans Schroten is al jarenlang de enthousiaste en bevlogen eigenaar van Kijk Hans in Elburg. Hij haalt er veel voldoening uit als hij zijn diverse klantenkring kan helpen om weer goed te kunnen zien. Daarnaast zorgt hij als werkgever graag voor zijn gouden team. Hans heeft veel, heel veel interesses. Zo loopt hij elk jaar de Nijmeegse Vierdaagse (50 kilometer, zonder training!) en heeft hij veel belangstelling voor muziek. Hans zou graag eens als gitarist of pianist in een band willen spelen, maar zijn grote passie is koken. Hij schotelt zijn tafelgasten graag een onvergetelijke maaltijd voor. Als Hans geen optometrist zou zijn, zou hij als goochelaar mensen vermaken en verbazen met zijn wonderbaarlijke goocheltrucs. Eén van zijn dromen is om een maand lang als cowboy door Brazilië te reizen, uiteraard inclusief echte cowboyhoed.
Lyanne Schroten
Lyanne Schroten
Lyanne Schroten, inderdaad: de vrouw van Hans, gaat elke dag met veel plezier naar haar werk. Ze geeft haar klanten graag advies bij de keuze voor een nieuwe bril en serveert daarbij altijd een heerlijke en verse kop koffie of thee. De afwisseling in het werk en de gemoedelijke samenwerking binnen het spontane team maken haar werkdag helemaal compleet.
Lyanne is een erg tevreden mens en kan enorm lachen en genieten als iemand vol overgave een vermakelijk verhaal vertelt.
Wil jij Lyanne eens aangenaam verrassen? Neem dan heerlijke versbereide sushi voor haar mee. Ze zal je enorm dankbaar zijn.
Rolinka Bakelaar
Rolinka Bakelaar
Rolinka Bakelaar vindt haar werk erg veelzijdig, interessant, leerzaam en leuk. Dit komt door de vele verschillende klanten die ze elke dag weer vrolijk te woord staat, maar ook door haar enthousiaste collega’s.
Rolinka heeft niets te klagen, maar als ze dan toch voor één dag iemand anders kon zijn, zou ze graag een hele rijke dame willen zijn. Gewoon om eens te voelen hoe het is om onbezorgd en zonder limiet te shoppen, te lunchen met champagne en af te sluiten in het theater.
Lachen is gezond en dat doet Rolinka dan ook elke dag. Laat haar bijvoorbeeld het cabaretduo Plien en Bianca zien en ze krijgt spontaan de slappe lach. In het weekend kan Rolinka erg genieten van een goede kop koffie, met af en toe een ijskoud glaasje Sambuca erbij. Op het wensenlijstje van Rolinka staat nog een cursus fotografie en een wintersportvakantie naar Canada of wellicht een combinatie van die twee.
Annemiek Zevering-Takken
Annemiek Zevering-Takken
Annemiek Zevering-Takken is een vertrouwd gezicht bij Kijk Hans en woont met haar gezin met veel plezier in Elburg. Als twintiger heeft ze de opleiding voor oogmeetkundig opticien gevolgd en nu, ruim 20 jaar later, gaat ze nog elke dag met veel plezier naar haar werk.
Annemiek begeleidt haar klanten graag van A tot Z tijdens het kopen van een nieuwe bril. Dit doet ze vol overgave en met veel passie, elke dag weer. Ze vindt het belangrijk om u met de juiste kennis, gerichte adviezen en volledige aandacht te helpen om de juiste keuze te maken.
Dit werk is Annemiek op haar lijf geschreven. Als ze toch eens een dag iemand anders mocht zijn, zou ze graag in de huid kruipen van een verloskundige. Ze vindt het namelijk erg interessant om te helpen bij een geboorte en nieuw leven op de wereld te zetten.
"Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag." Dat is Annemiek’s motto. Ze kan enorm genieten van een goed boek, die ze graag leest in haar hangmat. Ook met een stevige kop tomatensoep kun je haar blij maken. Annemiek zou graag eens afreizen naar het noorden van Europa om daar het noorderlicht te aanschouwen, te overnachten in een ijshotel en een huskytocht te maken.
Floyd
Floyd
Floyd is onze trouwe viervoeter. Hij heeft een neus voor hippe brillen en weet uitstekend wat goed smoelt. Ook snuffelt hij graag rond, op zoek naar de nieuwste brillentrends. Floyd houdt van menselijke aandacht en dat laat hij graag al kwispelend merken. Ben je geen hondenliefhebber? Even goede vrienden, maar dan zoekt Floyd vanzelf een ander speelkameraadje.

Voordelen Kijk Hans

  • Is een erkende optometrist
  • Geeft altijd persoonlijk advies
  • Levert constant en snel
  • Biedt uitstekende service op maat
  • Is gediplomeerd contactlensspecialist
  • Heeft geavanceerd meetapparatuur
  • Levert kwaliteitsbrillen van topmerken

Bel mij terug

Contactgegevens

Hans Schroten optiek Kijk Hans Beekstraat 32 Elburg 0525 68 13 01 optiek@kijkhans.nl

Routebeschrijving

maps
© Copyright Kijk Hans 2024 Sitemap Algemene voorwaarden Privacyverklaring
totop