Hans in het nieuws

De mooiste brilmonturen en contactlenzen vind je in Milaan, Amsterdam, de modebladen & in Elburg. Kijk Hans heeft alle nieuwe trends in huis. Monturen met sprankelende kleuren, luxe materialen en opvallende designs, die je persoonlijkheid markeren. "Eyecatchers" van topmerken zoals Theo, Lindberg, Ray-Ban, Oakley, Johann von Goisern, Orgreen, Look, Dutz en nog vele anderen. Ook hebben wij voor de jongere brildragers een leuke vlotte collectie met o.a. Red, Vingino en Lookino kindermonturen.

 1. Onze nieuwe brochure!

  Onze nieuwe brochure!

  Al onze nieuwe brochure ontvangen? Zo niet, kom dan eens langs in onze winkel voor een exemplaar!

  25-05-2021 Lees meer Meer nieuws
 2. Brochure niet ontvangen?

  Heeft u ook onze brochure gezien? Zo niet, dan hebben wij in onze winkel een exemplaar voor u klaarliggen! Kom eens langs!

  08-09-2020 Lees meer Meer nieuws
  Brochure niet ontvangen?
 3. Wist u al dat Hans een boerenzoon, mollenvanger, opticien en goochelaar is?!

  Wist u al dat Hans een boerenzoon, mollenvanger, opticien en goochelaar is?!

  Kijk Hans.........staat deze week in de Veluwe Koerier, de nieuwe 2-wekelijkse krant van Elburg. Volg ons ook via Facebook en Instagram. Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en weetjes.

  26-10-2019 Lees meer Meer nieuws
 4. Eyezen, omdat onze ogen nooit moe mogen zijn

  Essilor Nederland (uitvinders van #Varilux) komt met een nieuw glas: Eyezen! Wij waren bij de presentatie aanwezig. Omdat onze ogen nooit moe mogen zijn. Speciaal ontwikkeld voor de jongere generatie met een digitale levensstijl! Binnenkort kunnen wij u adviseren in de winkel.

  21-03-2019 Lees meer Meer nieuws
  Eyezen, omdat onze ogen nooit moe mogen zijn
 5. Sien & Max

  Sien & Max

  U wilt niet te veel betalen voor uw bril, maar wel de service van een erkende optometrist bij u in de buurt? Kies dan een unieke bril uit onze eigen(tijdse) Sien en Max-collectie. Zo heeft u al vanaf € 129,- * een complete bril inclusief montuur, glazen op sterkte én een oogmet...

  18-12-2018 Lees meer Meer nieuws
 6. Thumbs Up!

  Thumbs Up! Onze eigen Hans loopt dit jaar samen met zijn maatje Daan van Turenhout voor de 11e keer mee tijdens de Vierdaagse Nijmegen. Deze mannen van 52 & 50 jaar lopen al jaren ongetraind de 50km. Moedig jij ze dit jaar digitaal aan? Laat hieronder je bericht achter!

  19-07-2017 Lees meer Meer nieuws
  Thumbs Up!
 7. Dol dwaze korting

  Dol dwaze korting

  Dol dwaze actie.....opruiming 2017....Hans op z'n kop. Bungelen boven de gracht, vast aan een enorme hoogwerker maakt dat deze actie wel erg letterlijk genomen wordt.

  14-01-2017 Lees meer Meer nieuws

Bel mij terug

Contactgegevens

Hans Schroten optiek Kijk Hans Beekstraat 32 Elburg 0525 68 13 01 optiek@kijkhans.nl

Routebeschrijving

maps
© Copyright Kijk Hans 2024 Sitemap Algemene voorwaarden Privacyverklaring
totop