Sien en Max-collectie

U wilt niet te veel betalen voor uw bril, maar wel de service van een erkende optometrist bij u in de buurt? Kies dan een unieke bril uit onze eigen(tijdse) Sien en Max-collectie. Zo heeft u al vanaf € 129,- * een complete bril inclusief montuur, glazen op sterkte én een oogmeting.
 
* Vraag in onze winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.


Een complete bril in 5 stappen

Een huisstijl bril betekent gelukkig niet dat u er bekaaid vanaf komt. Sien en Max is een eigen merk van Kijk Hans en zodoende kunt u profiteren van onze deskundige zorg en adviezen.
 
In 5 simpele stappen loopt u zo de deur uit met een bril van onze Sien en Max-huisstijlcollectie.

1. Professionele oogmeting

U verdient een bril die ervoor zorgt dat u beter ziet, ook als u kiest uit onze Sien en Max collectie. U krijgt bij ons namelijk altijd een professionele oogmeting van een erkende opticien.

2. Een montuur kiezen

Kies uit de voortdurend wisselende huisstijlcollectie van Sien en Max een leuk Easy-huisstijlmontuur of een hoogwaardig merkmontuur van Gant, Guess of Diesel. Zo draagt u altijd een eigentijdse bril.

3. De juiste glazen kiezen

Alle brillen in de Sien en Max-collectie zijn verkrijgbaar met monofocale en multifocale glazen. Bij een multifocale bril kunt u ook kiezen voor een breder leesdeel. Vraag in onze winkel naar de voorwaarden en mogelijkheden.

4. Opties kiezen

De unieke brillen van Sien en Max bieden ook diverse opties. Kies bijvoorbeeld voor dunner glas bij een monofocale bril of een bredere leeszone bij een multifocale bril. En heeft u wel eens van een beeldscherm glas gehoord?

5. Nazorg en garantie

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft met uw bril. Daarom kunt u altijd bij ons terecht voor nazorg en onderhoud en bieden we garantie op uw complete bril. Ook kunt u uw nieuwe bril voordelig laten verzekeren.

Over Sien & Max

Bij Hans Schroten Optiek willen we graag de beste oogzorg leveren voor elk budget. Met de unieke Sien en Max brillencollectie weet u vooraf precies wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u toch helder zien.
 
Bekijk onze prijslijst (PDF), neem contact op of loop eens binnen bij Hans.

Voordelen Kijk Hans

  • Is een erkende optometrist
  • Geeft altijd persoonlijk advies
  • Levert constant en snel
  • Biedt uitstekende service op maat
  • Is gediplomeerd contactlensspecialist
  • Heeft geavanceerd meetapparatuur
  • Levert kwaliteitsbrillen van topmerken

Bel mij terug

Contactgegevens

Hans Schroten optiek Kijk Hans Beekstraat 32 Elburg 0525 68 13 01 optiek@kijkhans.nl

Routebeschrijving

maps
© Copyright Kijk Hans 2023 Sitemap Algemene voorwaarden Privacyverklaring
totop